Våra tjänster

Behöver du få ett nytt avlopps-, eller vattensystem installerat? Eller har din gamla tvättmaskin krånglat och du behöver installera en ny? Vi kan hjälpa till med allt från installation till felsökningar och rådgivning. De mest eftersökta tjänsterna är fortfarande installation av vatten-, och avloppssystem, tvättmaskin, pumpar, vattenmätare och vattenkastare. Värmesystem, värmepumpar och pannor har vi också behörighet att installera och underhålla. Vi genomför felsökningar inom VVS och kan ta oss an totalentreprenader för badrums-, och köksrenoveringar. Ring gärna in och berätta om ditt framtida projekt så hjälper vi gärna till.

Flera expertområden

Yrket rörmokare kopplas oftast ihop med installation av avloppssystem. Visserligen anlitas vi av många kunder för att installera vatten-, eller avloppssystem, men vi är utbildade och certifierade för att hjälpa till med mer än så. Bergvärme och installation av miljövänliga värmepannor har blivit allt mer populärt bland hus-, och villaägare och vi har arbetat aktivt för att även ta oss an sådana uppdrag. Detsamma gäller även totalrenoveringar av badrum och kök, projekt som vi slutför på ett effektivt och bra sätt.

Vi ger råd, installerar och utför slutkontroller

Vi verkar inom många olika områden. Därför har vi även medarbetare med särskilda kunskaper och erfarenheter i vårt team. I vissa fall samarbetar vi även med externa partners, speciellt om det handlar om totalentreprenad. Vi är skickliga och lyhörda rådgivare, snabba montörer av installationssystem och noggranna kontrollanter av det utförda arbetet. Anlitar du oss kommer du få en dokumenterad slutkontroll som garanterar att jobbet är utfört i enlighet med rådande regler.