Om oss

Vi är proffs på VVS. Vi klarar av omfattande installationer av värme-, avlopps-, och vattensystem. Vi utför felsökningar och reparationer. Vårt team består av certifierade och kvalificerade montörer, installatörer, ingenjörer och rörläggare, alla med lång erfarenhet inom VVS. Medarbetarna är oftast experter inom sitt eget område och är därför förutom duktiga rörmokare och installatörer även vara bra rådgivare åt alla kunder som behöver tips eller är osäkra inför något viktigt beslut. Vi är smidiga, lyhörda, arbetsglada och punktliga när det kommer till slutdatum. Vi ställer höga krav på oss själva och förväntar oss att du gör detsamma.

Med kunskap och erfarenhet i fokus

Att kombinera kunskap och erfarenhet i ett och samma team är något vi alltid strävat efter. Vårt team består av yrkesmän med gymnasie-, eller eftergymnasial utbildning, alla med den rätta behörigheten och certifikaten. Vi lägger stor vikt i att kunna garantera ett väl utfört arbete. Därför består vårt team endast av kunniga, erfarna och serviceinriktade kollegor. Nyckeln till vår framgång är att vi lägger fokus på två viktiga saker – vårt duktiga arbetslag och vår kundbas bestående av nöjda kunder.

Ring för att få reda på mer 

Vi förväntar oss inte att du väljer oss direkt. Det är klart att du kommer att ha frågor och dem besvarar vi gärna. Oftast får vi frågeställningar om våra tidigare uppdrag som kompletteras med att vi även får visa vår aktuella referenslista. Alla intresserade kunder vill även få en preliminär kostnadsberäkning när de ringer. Vi är redo att besvara alla frågor omedelbart. Ring oss gärna!